Apps

December 2018, version 2.3

Der findes en række apps til din smartphone, som kan hjælpe dig med at registrere dit humør. De rækker fra at kunne registrere dit humør fra en skala 1-10 til apps, der kan eksportere data til PDF eller regneark.

Jeg vil anbefale at man afprøver flere af dem, for at se hvilken der passer bedst til ens behov.

Der findes en artikel “The Best Bipolar Disorder Apps of 2018” på Healthline.com, som beskriver 15 forskellige apps.

Jeg vil det det følgende gennemgå de mest anbefalede apps som bipolare i Danmark eller i udlandet bruger.

Har du kendskab til en app, der ikke står i listen, som du bruger og er glad for, så send en besked til mig. Hvis du vil anmelde en app, så send mig også en besked.

Android

eMoods

eMoods

Med eMoods kan du registrere dit humør, symptomer, søvn  og medicin. Du kan emaile et printbart diagram. Det er kun muligt at registrere humøret en gang om dagen.

Desværre eksporterer den kun data ud som tekst, så du kan ikke selv lave diagrammer i dit foretrukne regneark. Det kræver at den eksporterer dit humør ud i en numerisk skala.

Appen er GRATIS, men du kan donere penge til udvikleren, hvis du mener at den opfylder dit behov.

Det er uklart hvilke features du får, hvis du køber appen. Jeg har endnu ikke testet den.

Der findes mellem 100.000-500.000 installationer af appen.

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.tracker&hl=da

IMoodJournal

iMoodJournal

IMoodJournal kan bruges til at registrere humøret, og fungerer som personlig dagbog og korlægningsværktøj. Du har mulighed for at dele dit humør på Facebook. En interessant feature er at tage et billede af dig selv, som en registrering, så du kan kortlægge dit ansigtudtryk gennem op- og nedture. Med denne app er det også muligt at registrere sit humør flere gange om dagen.

Jeg er dog ikke klar over om man kan eksportere sine data, hvilket jeg synes er et must, så du kan kan printe dine humørsvingninger ud.

Appen er IKKE gratis, men koster kun 16,58 DKK.

Der findes mellem 5.000-10.000 installationer af appen.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inexika.imood&hl=da

Mood Log

Mood Log

Med MoodLog kan du hurtig og nemt registrere dit humør. Det er også muligt at registrere humør relateret information som angst, hovedpine, menstruation osv.

Appen er GRATIS, men kan opgraderes til en professionel udgave, der har flere features.

Hvis du køber app’en er det muligt at eksportere data til et regneark, så du kan printe grafer ud. Det kræver dog at du opgraderer til betalingsudgaven, som koster 19,99 DKK. Det er meget billigt, så jeg vil anbefale at man opgraderer, hvis man synes den app passer til ens behov.

Der findes mellem 10.000-50.000 installationer af appen.

https://play.google.com/store/apps/details?id=arproductions.andrew.moodlog

iOs

IMoodJournal

iMoodJournal

IMoodJournal kan bruges til at registrere humøret, og fungerer som personlig dagbog og kortlægningsværktøj. Du har mulighed for at dele dit humør på Facebook. En interessant feature er at tage et billede af dig selv, som en registrering, så du kan kortlægge dit ansigtudtryk gennem op- og nedture. Med denne app er det også muligt at registrere sit humør flere gange om dagen.

Jeg er dog ikke klar over om man kan eksportere sine data, hvilket jeg synes er et must, så du kan kan printe dine humørsvingninger ud.

Appen er IKKE gratis, men koster kun 16,58 DKK.

Der findes mellem 5.000-10.000 installationer af appen.

https://itunes.apple.com/us/app/imoodjournal/id517952128?mt=8

MoodLog

MoodLog

Skaberen af MoodLog skriver at appen er designet specifikt til folk med bipolar. Du kan registrere dit humør dagligt(en gang om dagen) og hvor meget du har sovet. Du kan gemme eller indtale noter.

MoodLog indeholder en medicin planlægger, der også kan notificere dig, når du skal have din medicin. Derudover indeholder den en rapportgenerator, hvor du kan printe eller emaile(PDF) rapporter, så du har mulighed for at se om der er sammenhænge mellem søvn, humør og noter. Du kan også eksportere dine data til et regneark.

Appen er GRATIS.

https://itunes.apple.com/dk/app/moodlog/id589494749?mt=8

433 total views, 3 views today

Facebook Feed

Error:Unsupported get request. Object with ID 'bipolarliv' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Send besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

captcha

Bipolarliv 2016-2019